מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור!
הוא היה בסדר גמור, הכל היה ממש טוב ולמרות שרציתי לשלם לו הוא לא גבה תשלום.
התקנת דוד שמש 150 ליטר, ניקוי קולטים ושחרור סתימה בכיור.
הוא היה כזה סבבה, אני הכי ממליצה עליו בעולם! הוא היה נהדר, הגיע בזמן, העובדים שלו היו מקסימים ואפילו פתחו לי סתימה בכיור בלי שביקשתי. הרגשתי שאנחנו מדברים באותה שפה ואפילו עם הבעל דירה שלי שהוא מבוגר הוא הצליח לדבר למרות הקשיים. הוא לקח מחיר נמוך יותר מהשוק והגיע ממש מרחוק. כל הכבוד לו! עשו עבודה מאוד נקיה.
היה נהדר!
היה מצוין!
ישראל היה נחמד מאוד, הוא הגיע ממש מהר וציפיתי שייקח לו יום יומיים אבל היה לו בדיוק חלון אז הוא קפץ אליי. הוא עבד אצלי שעה- שעה וחצי וסידר את הכל, הוא היה נעים, הסביר את הדברים ולא סתם עבד בלי להסביר.
החלפת קולטים וחלקים שונים לשחרור סתימה בדוד שמש וחשמל גדול.
רפאל חבל על הזמן, הוא בן אדם עם אופי מיוחד, יודע לדבר בצורה ממש יפה ומתנהג בצורה אנושית מאוד. הוא מקשיב ללקוח, עבודתו נאמנה, מקצועית, הוא מצלם, מראה ללקוח לפני ואחרי הכול. שמרתי את המספר שלו ואם אצטרך שוב אזמין רק אותו. הוא היה הגון ואמין וגם התקשר אחרי לוודא שהכל בסדר. בשירות כזה לא נתקלתי לפני, עכשיו הכול טוב ותקין. שיהיה לו פרנסה טובה. רואים שהוא בן אדם סוף הדרך ולא אכפת לו רק מהכסף.
היה מצוין!
אני מאוד מאוד מרוצה!
סמיון לא גילה את הבעיה. היה צריך לחזור אחרי שבוע כי בגוף החימום הייתה בעייה והוא נדרש להחליפו. שילמתי פעמיים על הגעה של טכנאי דודים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.