מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 168 חוות דעת רלוונטיות
אחרי שנה חדרו מים מעבר לאיטום, יצרתי קשר איתו והוא חזר לבצע תיקון. לפני תחילת החורף ניסה שוב למצוא את הבעיה וביצע איטום מחדש, הבעיה השתפרה אך לא נפתרה במאה אחוז. הוא כן לקח אחריות בסוף וחזר והתקשר לבדוק אם הבעיה נפתרה. עדכנתי שלא מאה אחוז והוא אמר שיחזור בסוף החורף לתקן את הבעיה. אומר לזכותו שהוא מאוד משתדל לתקן את האיטום ולוקח אחריות.
הוא היה בסדר גמור, גם זול בעיניי וגם טוב. הוא אדם מאוד חביב, מקצועי, הוא הראה לי את כל שלבי העבודה והעובדים היו נחמדים.
היה מעולה!
עבודה נהדרת! כל התהליך עבר חלק ובמהירות, העבודה נקייה, טובה ואיכותית. המחיר בהשוואה לאחרים היה מעולה, אני מרוצה מאוד.
הוא היה בסדר גמור, היה מאוד נחמד ונתן שירות טוב.
הוא היה 10!
הוא היה בסדר גמור, הגיע בזמן שקבע ולקח מחיר בסדר לדעתי.
גולן נתן שירות מצוין. הוא היה מעולה, סבלני, מקצועי, ענה לי על כל השאלות ופתר את כל הבעיות בזריזות.
נאור באמת איש חבל על הזמן! הוא היה מעל ומעבר. הכול היה בו טוב והוא בחור מקסים.
איטום גג בגודל 80 מ"ר ביריעות ביטומניות ותיקונים בקירות הגג.
היה ממש אחלה, מכל הבחינות! שי עשה עבודת איטום על גג שכבר היה אטום עם יריעות ביטומניות מזה 16 שנים, בשטח של 80 מר בערך. הוא ניקה היטב את הגג, הרים דוד וקולט ואטם מתחת וכן עשה תיקונים לאורך קירות הגג. העבודה נראית יפה ומקצועית. הגשמים שירדו בקרוב יוכלו לומר לנו עד כמה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.