מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 16 חוות דעת רלוונטיות
הדברה נגד נמלים וג'וקים בבית פרטי דו משפחתי בן שישה חדרים.
הוא היה מאוד מקצועי, גם נתן הנחיות על חיות המחמד ועלינו, מספר שעות שונה להיות מחוץ לבית אחרי ההדברה, עושה הדברה מאוד מקצועית ובגדול הייתי מאוד מרוצה.
היה מקסים!
הגיע בול בזמן, היה מאוד אדיב. ענה על שאלות, בעיקר על הזהירות הנדרשת בעת שחיות בית נוכחות. הציע לחזור אליו בכל שאלה גם לאחר ביצוע העבודה. העבודה עצמה ארכה כ 45 דקות והוא ריסס לאורך הפנלים בכל החדרים, ספי דלתות, ספי חלונות וגם מבחוץ לאורך קונטור הבית. נתן הסבר על החומר הפעיל שעשה בו שימוש וכן הדביק מדבקה עם פרטי החומר על פנים הדלת של פח המטבח. נכון לרגע זה - יומיים לאחר ההדברה - אין נמלים.
היה מעולה!
אסף היה מצוין, איכותי, מקצועי ואמין. נתן הוראות מדויקות לפני ואחרי, ממש מומלץ.
אביתר היה מעולה! הוא הגיע בזמן, עשה עבודה מקצועית והיה שירותי ואדיב.
שרות מצוין. הגיע בדיוק בזמן, הסביר מה הוא עומד לעשות, עשה את העבודה כמו שהבטיח ולסיכום מאד נהנתי מהדרך והתוצאה. ממליץ בחום.
היתה לנו אחרי שבועיים בעיה של ג'וקים חיים שלא חזרה אחרי ההדברה שעשינו שנה שעברה (עם מדביר אחר ממדרג שלא מצאנו את הפרטים שלו). אמר שאין אחריות, מההתחלה אמר שאין אחריות. לא הסכים לבוא עוד פעם, לא אהבתי את הגישה שלו כל כך.
היה מצוין! גבה מחיר הוגן, הגיע בזמן והיה מקצועי.
הדברה נגד ג'וקים וחרקים בבית דו משפחתי גדול עם גינה, כולל ריסוס בכל פתחי הביוב, גג, גינה ובתוך הבית עצמו.
מומלץ בחום! אפילו התאמץ מאוד בפתיחת מכסה ביוב בעייתי. היה מנומס ותמיד זמין בטלפון, הסביר הכל בצורה נעימה. אמר גם שיש אחריות במידה וקורה משהו במשך שנה. מומלץ.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.