מציג חוות דעת 1 - 8 מתוך 8 חוות דעת רלוונטיות
איטום מרפסת בגודל 8 מטרים כולל פירוק הריצוף ואיטום מרזב.
שחר בסדר גמור, בן אדם טוב ואמין בסך הכל. הייתי מרוצה. המחיר לדעתי היה מעט יקר.
הוא היה בסדר גמור, לקח מחיר סביר לדעתי והייתי מרוצה מהעבודה שלו!
השתמש בכמה חומרים לאיטום, זאת היתה עבודה לא פשוטה ועשה אותה מאוד טוב, חיפש את הצבע שרצינו לשליכט והיינו מרוצים.
איטום של מרפסת שמש בגודל של כארבעים מ״ר + אדנית שיש באורך של כשמונה מטר. לאחר האיטום ג׳לאל עשה את הריצוף מחדש והניח אריחים בשני קירות מרכזיים.
ג׳לאל היה ממש אחלה. היו כמה עיכובים קטנים שלא אהבתי ודיברתי איתו עליהם, אבל צריך להגיד בכנות שהעיכובים האלו נגרמו חלקית בגלל מזג אוויר ובגלל עיכוב מסויים באספקת הקרמיקה מהחברה ממנה הזמנתי. בסופו של דבר נעשתה עבודה מאוד טובה, אנחנו ממש מרוצים מהאסטתיקה של המרפסת ונחכה לחורף הבא כדי לוודא שהאיטום אכן הרמטי.
שירות מעולה! הוא הגיע בזמן, אני מקווה שעשה טובה נוכל לדעת רק בחורף אבל בינתיים התרשמתי שהוא מקצועי מאוד. היה נחמד והמחיר היה הוגן לדעתי.
איתור ואיטום חדירת מי גשמים בשתי מרפסות חיצוניות בגודל 7 מ"ר ובגודל 8 מ"ר.
יורן היה עשר פלוס! עמד בזמנים, היה נחמד וסבלני, הסביר בפירוט ומצא פתרון יצירתי לבעיה מורכבת שחסך כסף וזמן תיקון. בסיום העבודה השאיר את המקום נקי ועשה את העבודה על הצד הטוב ביותר! הוא איש מקצוע מהשורה הראשונה ואדם מקסים והוגן. מומלץ בחום!
איטום גג של מרפסת בגודל 8 מ"ר.
הוא היה בסדר גמור. הגיע כשאמר, עשה את העבודה והגיע למחרת בשעה מוקדמת לסיים את העבודה. המחיר ואיכות העבודה היו סבירים בעיניי.
יקיר היה מעולה! יעיל, זמין, הגיע בזמן, פירט הכל, מקצועי ועשה עבודה מאוד טובה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.