מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 60 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מעולה, קודם כל התרשמתי כי הוא אקטיבי, רספונסיבי, הראשון לענות לכל שאלה ולכל בקשה. הוא הגיע עד אליי לקחת את האייפד, היה הוגן, זריז, החזיר חזרה את האייפד ואני מרוצה.
היה מעולה! הוא היה הכי זול מכל מי שבדקתי איתו, הגיע עד אליי ותיקן במקום.
מצוין! הוא נתן שירות מעולה, לקח אחריות על העבודה ועל החלקים והיה מעל המצופה!
היה מצויין, נפלא! הוא בן אדם מאוד אפקטיבי, מהיר, מאוד יסודי ותיקן הכל בצורה נפלאה. הוא אסף והחזיר את האייפד באותו יום והיה כל כך נחמד שאפילו שאל אם אני צריכה אייפד חלופי ליום הזה. הוא מאוד מאוד מנומס, התקשר להודיע חצי שעה לפני שהגיע ואני ממש ממליצה עליו.
היה מקצועי מאוד, שירותי, הסביר על התקלה ומה צריך לעשות כדי לתקן והוגן במחיר. מומלץ מאוד.
היה סבבה, מה שהם אמרו זה מה שהיה.
הוא נתן שירות מצוין! הוא היה ענייני, מקצוען ומסביר בצורה כנה לפרטי פרטים.
תיקון מסך לאייפד 2 והחלפת כפתור הדלקה בפלאפון מסוג שיאומי רדמי 6.
הגעתי אליו, השירות היה מצוין, הוא נתן יחס אישי ושירות מקצועי, ביצע את העבודה בזמן קצר. הוא פשוט מעולה אם אצטרך שוב אחזור אליו.
השירות היה מדהים ביותר! הייתי מאוד מרוצה מהזמנים ומהמחיר. הוא לקח את זה מהבית שלי ב11 בבוקר והחזיר לי את זה מתוקן ב4 אחר הצהריים.
השירות היה ממש מעולה ואני ממליץ עליו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.