מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
בסדר גמור. הוא בא, בדק את התקלה אבל האמת שכנראה יש בעיה בטלפון וזה לא קשור למערכת בכלל. הוא ניסה לפענח עד שהבין שאין לו מה לעשות כי זה לא קשור למערכת. הוא על הכיפאק, אחלה בן אדם, אמין וסימפתי.
הוא מקצוען, יודע להסביר טוב מאוד מה הוא עושה ולמה, הוא יודע לפרט שכל אחד יוכל להבין ולהחליט מה הוא רוצה לעשות. כולם אמרו לי שאני צריך להחליף את המערכת ברכב אבל הוא אמין, הגון ושאל אותי מה הבעיה, הסברתי לו והוא אמר לי שאפשר לתקן ולא צריך להחליף. הייתי המום מהתשובה. אין הרבה בעלי מקצוע שהיו אומרים כך כי הכי פשוט להחליף. בתיקון צריך יותר התעסקות. מה שהוא מציע לעצמו הוא מציע ללקוח. המחיר בעיניי היה מאוד הגון, הוא הפתיע אותי לטובה. אחלה בן אדם!
תיקון מערכת מולטימדיה ברכב מסוג מיצובישי ספייס סטאר שנתון 2015.
הוא עשה עבודה מקצועית, הוא אדם מאוד נחמד ואחלה גבר.
התקנת מערכת מולטימדיה ותיקון מסכים קיימים ברכב מסוג מיצובישי אאוטלנדר.
הוא היה מדהים, אין לי מילים! הוא אדיב, המחיר מצוין, הוא בן אדם זהב והכל עובד כמו שצריך. הוא פשוט נסיך, הלוואי וכולם יהיו כמוהו.
הוא היה אחלה!
עמית היה אדיב, נחמד ומקצועי! פתר לי את הבעיה בשיחת טלפון, חסך לי זמן וכסף וגבה תשלום סימלי מאוד. אין ספק שאחזור אליו שוב אם וכאשר אזדקק לשירות בתחום. אני ממליץ על עמית בחום!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.