מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
תיקון דוד שמש 150 ליטר שכלל החלפת גוף חימום ותרמוסטט, ניקוי הדוד מלכלוך וחלודה.
היה נהדר. עומד בלוח זמנים, מסביר מה הוא עושה ולמה, מאוד מקצועי, אדיב. מנקה בגמר העבודה ביסודיות ולא משאיר אחריו שאריות לכלוך. המחיר הוגן. מומלץ בחום.
הוא היה אחלה ממש! ההיענות הייתה מהירה והגיע בזמן. המחיר היה סבבה לדעתי.
החלפת פלאנג' וגוף חימום, ניקוי הדוד שמש מחלודה ואבנית וניקוי קולט בגג רעפים.
היה מצוין!
תיקון דוד חשמל, 150 ליטר שכלל החלפת גוף חימום וניקיון חלודה.
שירות מעולה. הוא נחמד מאוד, הגיע מהר, השתדל והיה נראה שממש חשוב לו העבודה והשירות. אני מרוצה.
החלפת גוף חימום בדוד שמש וניקוי אבנית וחלודה מהצנרת.
בעקרון הוא הגיע בזמן סביר ועשה את העבודה כמו שצריך והיה בסדר. הוא גם הסביר הכל ושלח לי תמונה כי לא הייתי שם. רק לגבי המחיר אני לא יודע מה להגיד כי לא בדקתי עם בעלי מקצוע אחרים.
החלפת פלאנג' וגוף חימום בדוד שמש, כולל ניקיון מחלודה.
בהתחלה רציתי שרק יחליף לי את גוף החימום, אבל הוא הראה לי שכל הדוד מלא בחלודה ובלכלוך ואמר לי שגם ככה תוך כמה חודשים אצטרך להחליף עוד דברים. הוא היה ממש אחלה והסביר לי הכל.
בועז היה מצוין - זיהה מיד את הבעיה, טיפל בה במקצועיות וגבה מחיר הוגן. כמו כן, התקשר מס' ימים לאחר מכן כדי לוודא שהתקלה לא חזרה.
בחור חמוד ומנומס גם בטלפון וגם פנים אל פנים :) ענה לכל השאלות שלי בסבלנות ובנועם. הגיע תוך שעתיים מהרגע שדיברנו, עבד נקי ולקח מחיר סביר.
הוא היה מצוין! הוא פתר את הבעיה ולקח מחיר סביר.
החלפת גוף חימום, פלאנג', תרמוסטט וניקוי אבנית וחלודה מהדוד והקולטים.
היה מצוין!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.