מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 21 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין!
אני מאוד מרוצה! היה צורך באוסף של תיקונים קטנים בדירה ישנה. עבד במקצוענות וביעילות ובמחיר טוב בעיני.
הוא בחור מאוד נחמד ועשה טובה. הוא היה מאוד פייר ואני ממליצה בחום :)
תיקון טיח שהתפרק ונפל מהתקרה בסלון דירה ישנה בגבעתיים.
השרות היה מעולה. הבחור הגיע בהתראה קצרה מאד, היה זמין מאד ורספונסיבי. ביצע את העבודה ביום שישי לאחר שהבין את החשיבות בפתרון מהיר. עבד נקי ומקצועי, כולל השמה של חומר מקשר וצביעה. זוהי דירה שאני מנהלת מרחוק עבור שוכרים של אמי ואני מרוצה מאד מהעבודה של רועי. אלו סוג בעלי המקצוע שאנו מצפים לקבל.
תיקוני נגרות קטנים בדירה, החלפת צירי תריסים בחלונות ישנים, סגירת רווח במגירת תנור במטבח וצביעה.
הוא בעל מקצוע מקסים ונהדר. הוא עשה עבורי כמה תיקונים קטנים בנגרות ופתר את כל הבעיות שהיו לי. הוא הלך לקנות חלקים, הביא והחליף את מה שהיה צריך בתריסים הישנים שלי. כל מה שהייתי צריכה הוא ידע לפתור. לגמרי הנדימן. בהחלט ממליצה עליו כבן אדם. הוא נחמד, הגון, יעיל ומהיר. אני באמת שמחה שהכרתי אותו.
הורדה מנורות רגילות וצמודי תקרה בדירה ישנה והעברתם לדירה חדשה (כולל התקנה שלהם בדירה). תיקון שקעי חשמל שבורים
אמליץ עם יד על הלב!
תיקוני צבע ושפכטל, ניקיון דירה ישנה, תליית תמונות, מדפים, מראות, שני דושים במקלחת וטלוויזיה עם זרוע מתכוונת בגודל 85 אינץ' של חברת SAMSUNG.
אלמוג היה מקצוען אמיתי! הוא הגיע צ'יק צ'ק, עשה את כל מה שנדרש ובסוף היו דברים שנדרשו מעבר למתוכנן והוא עמד בציפיות, התקשרתי לכמה משימות פשוטות ובסוף זה התארך ליום שלם, עשה את זה באהבה וברצון. ידע לתת מענה לצרכים מקצועיים שונים במקום שאזמין כמה בעלי מקצוע שונים.
צביעה ומילוי חורים בדירה ישנה וסתימת חור שנוצר בקיר אחרי תיקון נזילה ממזגן ותליית שתי טלוויזיות, התקנת מדיח, תליית וילון והתקנת מדף בדירה חדשה.
אבי צבע ומילא חורים בדירה שיצאנו ממנה, תלה והתקין לנו מספר דברים בדירה שאליה עברנו. היינו מאוד מרוצים מהעבודה המדויקת והמקצועית שלו וגם מהיחס. יש לי בכל זאת הערה אחת - לא השאיר מספיק נקי אחרי הצביעה בדירה שממנה יצאנו.
משה היה מאוד נחמד מבחינת היחס שלו, אך מבחינת העבודה והמקצועיות לא הייתי ממש מרוצה, הוא נתן כל מיני סיבות למה לא צריך לעשות כל מיני דברים, התוצאה של העבודה לא הייתה אסתטית והמחיר שלקח היה גבוה מידי לדעתי.
שיפוץ קטן בדירה ישנה שכלל סיוד בכל הבית, תיקוני ארונות, תריסים, התקנת מנורות, עבודות חשמל, אינסטלציה ותיקונים קטנים נוספים.
מדובר בדירה ישנה שהיה צריך לתקן שם כל מיני דברים, הוא ניהל את השיפוץ והביא אנשים ספציפיים שעוזרים בתחומים ספציפיים כמו תיקון באמבטיה של אריחים שבורים, אסלה, רטיבות ועוד. מבחינת זמינות היה בסדר גמור, עמד בלוחות הזמנים, עמד בגדול גם בתקציב אם כי תוך כדי העבודה התעוררו עוד בעיות שדרשו עוד כסף. בסה"כ המחירים די גבוהים אבל כנראה שזה מה שקיים בשוק כי גם לפי הצעות אחרות אלו המחירים. הוא אדם מאוד חביב, עומד בזמנים, נראה אחראי, עובד מסודר והכל בסדר גמור.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.