מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 48 חוות דעת רלוונטיות
חידוש מטבח שכלל החלפת חזיתות לדלתות ומגירות מפורמייקה והתקנת מנגנון טריקה שקטה.
היה בסדר, בחור על הכיפאק, הוא עמד בזמנים ועשה עבודה יפה. שילמתי מקדמה ועליה קיבלתי אחריות ועל שאר העבודה לא קיבלתי, והמחיר היה מעט יקר לדעתי.
הוא בא לקחת מידות ונתן הצעה מה כדאי לעשות. הוא אמר שיגיע להתקנה תוך 21 ימי עסקים, בסוף הקדים והגיע לפני והיה שירות מצוין.
שדרוג מטבח כולל החלפת חזיתות לארונות ומגירות, והתקנת אי, קלפות וארונות עליונים.
הוא אדם מאוד נעים, זמין תמיד, בחור מקצוען, לקח לדעתי מחיר הוגן לחלוטין והוא ממשיך לתת שירות גם אחרי סוף העבודה. ממליץ בחום.
היה שירות ממש טוב. הוא הגיע בזמן, היה יצירתי במתן הפתרונות - המטבח שהוא עשה היה מאתגר קצת. הוא נתן פתרונות משביעי רצון ויצא ממש אחלה.
שדרוג מטבח כולל החלפת חזיתות, החלפת מגירות למגירות עם טריקה שקטה, הוספת מגירות עם טריקה שקטה והתקנת קלפה.
הוא מקסים ומצוין!
הכל היה בסדר ואני מרוצה. דודי מצוין ואלוף!
שדרוג מטבח שכלל חידוש חזיתות של ארונות והחלפת מגירות כולל מנגנון טריקה שקטה.
גבי היה מקסים. הוא עשה עבודה טובה ואני נותנת לו ציון 10.
גלעד יותר טוב מטוב, הוא הגיע בזמן ונתן לי יחס מעולה!
גלעד עשה עבודה מקצועית, הוא שירותי, עמד בזמנים והמחיר היה הוגן. אנחנו מאוד מרוצים, הוא עשה עבודה טובה מכל הבחינות.
שדרוג מטבח שכלל החלפת חזיתות והוספת יחידת מגירות.
יגאל היה מהמם. הוא היה נחמד ואדיב. הוא עמד בזמנים שהבטיח ועשה עבודה טובה מאוד. הוא עשה כל מה שביקשנו בלי שום ויכוח והיה ממש תענוג לעבוד איתו. הוא היה מצוין ובעיניי המחיר שלו היה סביר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.