מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 54 חוות דעת רלוונטיות
אריזת דירה בת ארבעה חדרים לפני מעבר ופריקה בדירה החדשה.
השירות היה סביר בעיניי. סידור בתים מורכב משני חלקים, הראשון הוא לאסוף את הדברים מהדירה הקיימת בצורה מסוימת, שאת זה היא עשתה טוב לדעתי. השני הוא סידור הדברים בדירה החדשה שהיה ככה-ככה בעיניי.
היה מעולה!
הם היו צוות מטורף, מושלם והאווירה הייתה טובה. ממש עשר מעשר ואני ממליץ עליהם בחום!
היה ממש מצוין! לא הייתי מוותרת על יהלום בשום אופן. 3 שעות והבית היה ארוז בצורה כל כך מסודרת ואפילו למובילים היה סופר נוח וברור לאן להעביר כל ארגז בפריקה.
אריזת דירת ארבעה חדרים לפני מעבר ופריקה בדירה חדשה כולל סידור בארונות.
היה אש! השירות מדהים והן חמודות מאוד, הדירה עכשיו מסודרת יותר ממה שהיא הייתה אי פעם!
בשורה התחתונה, היה בסדר גמור! אורי נחמד, רציני ועמד בדיוק בזמן כמו שהתחייב. הערה אחת היא שהיה ציוד שלא ארז כי אמר שאין צורך או שפספס ובפועל בבוקר ההובלה היינו צריכים לחפש ארגזים ולארוז ברגע האחרון.
הם היו בסדר גמור ועשו עבודה טובה!
חווית שירות מקסימה, מקסימה, מקסימה, אין לי מילים על כמה שהיא הייתה בסדר, נחמדה וחרוצה.
אריזה לפני מעבר דירה בעלת ארבעה חדרים, וסידור הבית ופריקה לאחר המעבר.
אני ממליצה עליה מאוד! היא הייתה סבלנית ואדיבה מאוד, ועבדה מסודר ומהר.
אני לא הייתי בארץ והיא ארזה לי את הדירה מרחוק. היא ביקשה תמונות, ושאלה אותי שאלות ומה בדיוק אנחנו צריכים ומה לא. היא נתנה לי כל כך הרבה ביטחון ונוחות שזה היה מדהים. היא הוציאה לי הצעת מחיר מסודרת והוגנת. והיא עשתה את העבודה בצורה מצוינת! היא קיטלגה הכל כמו שביקשתי, היא הייתה מהירה וזמינה. אפילו את דברי המאכל הפתוחים היא ארזה לנו ככה שנוכל לקחת בעצמנו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.