זאת נזילה של מספר חודשים. מאוד השתדל למצוא את הנזילה אך ללא הצלחה.
איכות
8
מחיר
8
זמנים
8
יחס
8
8
כללי
עזיאל חובב, באר שבע.
משוב: 12/11/2024
חוות דעת:
היה מעולה! ממש טוב!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
טל אילן, באר שבע.
משוב: 18/09/2024
תיאור השירות:
איתור נזילה.
תמונות מהשטח:
חוות דעת:
מדובר ברטיבות בתקרה של השכן שלנו מלמטה. לאחר מספר פעמים שהבאתי מאתר של חברת הביטוח שלא מצא אצלנו נזילה אבל לא נתן הסבר מפורט ומתועד שיעזור להתקדם, הגיע שמואל עם ציוד רב (מצלמה טרמית, מצלמת סיב אופטי, מכשיר לגילוי נזילות, שעון לחץ מים ועוד), והוכיח בצורה חד משמעית שאין אצלנו נזילה ושהרטיבות אצל השכן מגיעה ממים שמגיעים מהמזגן של השכנה מלמטה וחודרים לתוך הבניין דרך סדקים בקיר. הוא צילם ותיעד את הכל והעביר דו"ח מפורט ומקצועי. מצויין! עשה את עבודתו במקצועיות וביסודיות ועזר להבין את התמונה המלאה לאחר מספר פעמים שהגיע בעל מקצוע מטעם חברת הביטוח אך הבעיה לא נפתרה. גם לאחר מתן השירות המשיך לעזור והציע עוד סיוע. מעריך את זה מאוד ומצטער על כך שלא לקחתי אותו בשלב מוקדם יותר.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלי קנדיוטי, תל אביב.
אשרור: 16/09/2025
משוב: 16/07/2025
תיאור השירות:
איתור סתימה בצנרת ביוב באמצעות מצלמה תרמית ובלון לחץ.
חוות דעת:
שמואל בן אדם בסדר גמור. הוא היה דייקן בזמן ההגעה, לקח את העבודה ברצינות ובסופו של דבר, לשמחתי, הוא לא איתר פיצוץ בצינור.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דילן בוקובזה, הרצליה.
משוב: 16/09/2025
תיאור השירות:
איתור נזילה בתקרה ובקירות באמצעות מצלמה תרמית בבית פרטי.
חוות דעת:
היה מעולה! שמואל הגיע בזמן, נתן מחיר מעולה לדעתי ועשה עבודה מצוינת.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
נעמי בואני, ירושלים.
אשרור: 16/09/2025
משוב: 06/07/2025
תיאור השירות:
בדיקת צנרת ראשית באמצעות מצלמה תרמית.
חוות דעת:
הוא באמת מדהים! שמואל שלח לי דו"ח ובזכותו מי אביבים יעשו מה שצריך לעשות. גם הדיירת שלי אמרה שהוא מאוד נחמד. פניתי אליו כי יש לנו מד מים ראשי בבניין שכולם מחוברים אליו, והדיירת שלי שגרה שם מקבלת חשבונות מים עם סכומים מאוד גבוהים, אז היא ביקשה שנבדוק את זה. הבאנו את שמואל שצילם, נתן חוות דעת ועם חוות הדעת הזאת פניתי למי אביבים שיעשו לי מד מים חדש רק לדירה שלנו. אני לא יודעת להגיד אם המחיר הוגן כי לא השוויתי מחירים.
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלעמי חפץ, הרצליה.
משוב: 15/09/2025
תיאור השירות:
בדיקת לחץ, בדיקת בלון, צילום סיב אופטי וסריקה טרמית ברצפה.
חוות דעת:
שירות מצוין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רועי קול, תל אביב.
אשרור: 11/09/2025
משוב: 13/07/2025
תיאור השירות:
איתור נזילה.
חוות דעת:
היה אחלה, נעים, מסביר ומקצועי. אין לי איך לדעת את איכות העבודה כי אני לא יכול לבדוק אותו אבל הוא השתמש במכשור, מצלמה, בלון ועשה ככל הנראה כל מה שצריך. גילה נתק בצנרת, מה שהוביל לנזילת מים מתחת לריצוף האמבטיה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מיכאל כורש, גבעתיים.
משוב: 10/09/2025
תיאור השירות:
איתור נזילה.
חוות דעת:
היה בסדר גמור! היה טוב מאד!
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
גיורא חזק, תל אביב.
משוב: 08/09/2025
תיאור השירות:
איתור נזילה מהרצפה ביציאה מהאמבטיה.
חוות דעת:
עשה עבודה מצוינת, בא עם כל המכשור. מאוד קפדן ומסודר, בחור על הכיפאק!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 258 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמאתר נזילות רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של איתור נזילות. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
תעודה ממשלתית משרד העבודה מאתר נזקי מים
קורס צילום ואיתור כשלים האקדמיה לתיקוני אל הרס
אודות
שמואל הוא מאתר נזילות מוסמך מטעם משרד התמ״ת ובעל תעודת הסמכה בינלאומית לאיתור נזילות ופיענוח נתונים מטעם אגודת itc העולמית. ובנוסף בעל רישיון לאיטום מבנים. כך מספר: "אני מאתר נזילות מומחה בעל ניסיון רב, גם בצנרות מים וגם נזילות מגגות וקירות חיצוניים בימים גשומים. בנוסף, אני מצויד בציוד מתקדם. מעבר למצלמה הטרמית הבדיקות מתבצעות בעזרת גלאי לחות, מצלמה שמצלמת בתוך צינורות בדיקות בלונים ובדיקה הידרוסטטית כמו שהתקן מחייב, אני מחזיק מכשיר גלאי שמע אקוסטי לאיתור טפטוף מים. בעזרת כל הציוד הזה אני מצליח לגלות את המיקום המדויק או את הבעיה וזאת בלי להרוס קירות או לפתוח רצפות. לבסוף, כל לקוח מקבל אצלי דו"ח ממצאים הכולל תמונות והסברים שאיתו אפשר לגשת לחברות הביטוח או לבית המשפט במידת הצורך. אני משאיר סביבת עבודה נקיה".
תחומי התמחות
:: איתור נזילות ונזקי מים בעזרת ציוד טכנולוגי מתקדם
:: תיקון צנרות מים וביוב באמצעות טכנולוגיה מתקדמת
:: תיקון קווי ביוב עם שורשים ובעיות נוספות
:: תיקון צנרות ביוב ומים בעזרת טכנולוגיות ללא הרס
ותק בתחום
משנת 2020
האחריות כוללת
:: אחריות מלאה על תיקוני אל הרס
הכשרה
*קורס מאתרי נזקי מים משרד העבודה - תעודה ממשלתית.
*קורס איטום מבנים - תעודה ממשלתית.
*קורס לצילום צנרות של האקדמיה הישראלית לתיקון אל הרס.
*קורס לאיתור ותיקון נזקי - צנרת האקדמיה הטכנולוגית לוזון.
*קורס תיקוני צנרת במכללת עבודי ליינס.
לתשומת לבך!
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.