אחלה שירות, מאוד ממליצה ואנחנו מאוד מרוצים. הוא היה מאוד מקצועי, מאוד שירותי ועבד נקי. עשינו סקר שווקים למחירים והמחיר שלו היה הוגן לדעתנו. אפילו היה חסר במזגן שלט אז הוא דאג תוך יום שישלחו לנו.
אנטון נהיה בסדר גמור, שסיים יכל לנקות אחריו מעבר לחלקים הגדולים שלקח אבל סך היה בסדר גמור, עשה עבודה מהירה ונראה מקצוען.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
8
כללי
אריה שרייבר, יקנעם עילית.
משוב: 15/08/2018
תיאור השירות:
התקנת שני מזגנים עיליים של חברת טורנדו.
חוות דעת:
הוא היה מצוין! הייתי מאוד מרוצה ממנו.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
גיורא רביב, יקנעם עילית.
משוב: 26/05/2017
תיאור השירות:
התקנת מזגן של חברת תדיראן 1.25 כוח סוס.
חוות דעת:
העבודה הייתה בסדר. הוא עבד מאוד לא נקי והיה צריך לבוא 3 פעמים לסדר את החשמל. כל פעם הוא ניתק משהו חשמלי אחר עד שהוא סידר את זה סופית. העבודה עצמה הייתה מקצועית ויפה אבל הוא לא שמר על ניקיון ועבד מאוד מלוכלך. לא הייתי מרוצה מכך שהוא היה צריך לבוא כמה פעמים.
יש לנו שם נקודת חשמל, התרשמתי שהעובד שלו לא ידע איך לחבר אותה. נקודת החשמל הייתה מחוברת למזגן ולתריס החשמלי ככה שבכל פעם שהפעלנו את המזגן התריס החשמלי לא עבד. בפעם השלישית הוא הגיע בעצמו וסידר את זה.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
8
כללי
אורי יודוביץ', יקנעם עילית.
אשרור: 13/12/2016
משוב: 24/08/2016
תיאור השירות:
התקנת מזגן של חברת תדיראן 1 כוח סוס.
חוות דעת:
הוא היה עשר. ההתקנה הייתה מעולה. אדיב, מקצועי, עמידה בזמנים, הכל מעולה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דני שצ'ופק, יקנעם עילית.
משוב: 13/10/2016
תיאור השירות:
התקנה של מערכת מיזוג מולטי של חברת אלקטרה.
חוות דעת:
שירות טוב. עומד בזמנים ועשה עבודה מקצועית וטובה. אדם אדיב. הסתייגות יחידה- הוא עובד עם איש מקצוע שעושה עבודות גבס והציע לנו אותו, הסכמנו אבל לא היינו מרוצים מהעבודה שלו.
איכות
9
מחיר
10
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
אולגה ב. יקנעם עילית.
אשרור: 10/12/2013
משוב: 07/05/2013
תיאור השירות:
התקנת 3 מזגנים.
חוות דעת:
היה בסדר גמור, הגיע לתת יעוץ ואז הגיע עם העובדים שלו לעשות את העבודה. עבדו מהר, בצורה מדוייקת ונקייה, עשו את הצינור ניקוז גבוה אז הייתה נזילה אבל סידרנו את זה די מהר, אני באמת מרוצה מהם.
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
ליאת גלעד, תל אביב.
אשרור: 16/11/2025
משוב: 11/09/2025
תיאור השירות:
תיקון נזילה במזגן מיני מרכזי מחברת תדיראן.
חוות דעת:
אנטון היה אחלה, היה טוב. הוא פתר את הבעיה, הצליח להגיע מהר והמחיר היה סביר בעיניי.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אמיר כספי, מעלה החמישה.
משוב: 13/11/2025
תיאור השירות:
התקנת מזגן רגיל של 2 כוח סוס מתוצרת תדיראן, כולל פירוק מזגן קודם.
חוות דעת:
אנטון היה בסדר!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
חיים סגל, קרית ים.
אשרור: 12/11/2025
משוב: 12/08/2025
תיאור השירות:
התקנת מזגן ותיקון תקלה.
חוות דעת:
הוא גילה מקצועיות והיה הוגן מבחינת המחיר. השירות היה מהיר ומקצועי.
איכות
9
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 383 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי מזגנים רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקוני והתקנות מזגנים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
אנטון מספר כי הגיע לתחום מיזוג האוויר מתחום הנדסת האלקטרוניקה: "עבדתי בתחום האלקטרוניקה וחיפשתי דינמיות ועבודת שטח לכן החלטתי לפתוח עסק – אני יודע שבתחום מיזוג האוויר היה חסר מאוד החלק המקצועי ולכן זה התחום שבחרתי בו".
סיפור שזכור לו במיוחד ומתקשר לפן המקצועי היה כשהגיע ללקוח אחרי שזה עבר עשרות טכנאים שלא הצליחו לתקן לו תקלה קלה (פילטרים לא נקיים שהקפיצו את מפסק המתח). "הטכנאים שהגיעו ביקשו ממנו סכומים גבוהים ואף יעצו לו להחליף מזגן. כמובן שניקוי הפילטרים הוא במחיר של קריאת שירות בלבד, אבל הלקוח התעקש לשלם לי מחיר משולש על התיקון הזה..."
בעתיד שואף אנטון להגדיל על העסק ולהיכנס לתחום של מכירת מזגנים.
אנטון הוא הבעלים של "טוני סופר-קור" כבר 8 שנים. לפני כן עבד בחברות האלקטרוניקה הכי גדולות בארץ והוא בעל תואר של מהנדס אלקטרוניקה וחשמל.
תחומי התמחות:
:: התקנת מזגנים מיני מרכזי
:: מזגנים עיליים
:: התקנת מזגנים מרכזיים
:: פירוק מזגנים
ב"טוני סופר קור" המקצועיות היא חוד החנית: הצוות עובר בכל שנה את כל ההכשרות הנדרשות בתחום ואנטון אף מרצה במכללה על תחום האלקטרוניקה.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.