היה ממש אחלה! מקצועי והוגן. לדברי הטכנאי, המקרר סבל מדליפת גז ואינו בר תיקון.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מאיה ב. תל אביב.
אשרור: 13/03/2025
משוב: 12/01/2025
חוות דעת:
הייתי מרוצה מאוד, היה מצויין ממש! ניסים הגיע מהר, עשה אבחון של התקלה וביושר רב אמר שאין טעם להשקיע בתיקון כי התקלה תחזור על עצמה. גבה תשלום מינימלי עבור ביקור בלבד. חסך לי כסף ועוגמת נפש. אמין ביותר !
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מיכאל פ. תל אביב.
אשרור: 23/02/2025
משוב: 27/10/2024
תיאור השירות:
תיקון מקרר אמנה.
חוות דעת:
ניסים מאוד הגון. הייתה לנו בעיה בלתי פתירה שהשביתה לגמרי את המקרר טוטל לוסט. הוא לא ניסה להציע תיקון שווא ולקח רק מחיר ביקור הוגן.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
לילי קטריבס, תל אביב.
אשרור: 16/08/2024
משוב: 17/06/2024
תיאור השירות:
תיקון מקפיא מחברת Samsung.
חוות דעת:
הוא עלה מיד על הבעיה ותיקן אותה, הסביר מה הבעיה ובאמת הוא בן אדם מאוד טוב ונחמד. הוא גם אמר שאם תחזור הבעיה אפשר להתקשר אליו ונתן יחס שאין כדוגמתו.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
אלון גרנות, תל אביב.
אשרור: 21/05/2024
משוב: 22/08/2023
תיאור השירות:
תיקון מקרר.
חוות דעת:
היה ממש אחלה, מכל הבחינות! מצא את הבעיה ממש צ'יקצ'ק ועל הדרך עזר לי לתלות זרוע לטלוויזיה. היה ממש אחלה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
צורי חביב, תל אביב.
משוב: 04/12/2023
תיאור השירות:
החלפת חיישנים ותיקון דלתות במקרר של חברת Hisense.
חוות דעת:
ניסים היה על הכיפאק! הוא בחור טוב ,יודע לעבוד וממש שירותי ואכפתי. הוא ממש השתדל ולמרות שהיו דברים שלא הלכו הוא לא התייאש. היה טוב.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
פרויקט שעה טובה
ניסים התחייב לתרום לקהילה עד 1 שעות עבודה בכל חודש, למען נזקקים במסגרת פרויקט "שעה טובה" של אתר מידרג.
עידית שרמן, תל אביב.
משוב: 31/10/2023
תיאור השירות:
תיקון מקרר בהתנדבות עבור קשישה.
חוות דעת:
הקשישה אמרה שהמקרר לא מקרר, היא היתה בלחץ, ניסים היה אצלה ואמר שלמרות שהמקרר נורא ישן הוא הצליח לעשות שיפעל אבל הסביר לקשישה שצריך להחליף את המקרר ועשה רק טיפול עזרה ראשונה. הוא עשה עבודה מצויינת והקשישה מוסרת: " תודה רבה לו. החזיר את המקרר לחיים בסבלנות ומקצועיות!"
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שעה אחת נתרמה
על ידי ניסים
שירות זה נעשה עבור עמותת חיבורים 80-20.
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 1468 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי מקררים רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקון מקררים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
ניסים תמיד הבין שהצד הטכני זה הצד החזק שלו, אבל חיפש את המקום שיעשה לו טוב. רק כשהוא הגיע לתחום של תיקון מוצרי חשמל – הוא הבין שזה מה שהוא צריך לעשות בחיים.
"אני מקבל המון סיפוק ברגע שאני מצליח לפתור תקלה, זה נותן לי מוטיבציה. בתחום הזה צריך גם לצאת מהקופסה, למצוא פיתרון יצירתי ולא ישר להחליף חלקים. אני משלב בין היצירתי לטכני והתחום הזה עושה לי טוב. לכל בנאדם יש משהו שהוא אוהב רק צריך למצוא אותו- אני מצאתי."
הוא גר בקיבוץ, נשוי ואב לארבעה – כולם בנים אם שאלתם, ומגדל כלב. כשהוא לא מתקן מוצרי חשמל הוא מטייל עם המשפחה, או עסוק בפירוק והרכבה. "אני לוקח את החלקים שהלקוחות זורקים, ותוך כדי פירוק שלהם מנסה ללמוד עליהם עוד."
אם הוא לא היה טכנאי מוצרי חשמל, הוא טוען שככל הנראה היה צורף. אבל אנחנו אומרים – סוס מנצח לא מחליפים
ניסים הוא טכנאי מוצרי חשמל, ומנהל בגאווה את העסק שלו, שאותו הקים אחרי שהבין שהייעוד שלו זה להיות עצמאי.
"הקשר עם הלקוחות מאוד חשוב לי. הרבה פעמים אני מנסה לתת ללקוחות מענה בטלפון, כדי לחסוך להם את ההגעה שלי. ככה הלקוח גם מקבל מענה ויחס טוב, וגם יוצא מרוצה."
יש לו תעודת טכנאי ותעודת מנהל עבודה בכיר, והוא מחפש ללמוד ולהתפתח כל הזמן. "השאיפה שלי היא להתקדם כמה שיותר וליצור לעצמי קהל לקוחות. הטכנולוגיה כל הזמן מתפתחת, ואני אוהב ללמוד דברים חדשים."
תחומי ההתמחות:
:: תיקון מקררים
:: תיקון מכונות כביסה
:: תיקון תנורי אפייה
:: תיקון מדיחי כלים
:: תיקון מייבשי כביסה
בעסק של ניסים מתמחים בתיקון מוצרי חשמל במגוון רב של דגמים וחברות, ועל כל עבודה ניתנת אחריות.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.