מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 95 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה אחלה, הביא לנו המלצה יותר לטובתנו מאשר לטובתו וזה מאוד עזר לנו.
היה ממש אחלה. הוא הגיע עם עוד מישהו והם היו מאוד מהירים, מאוד נקיים, מאוד יעילים ואמרו לנו בסוף בצורה מאוד ברורה מה צריך לעשות. ממש נחמדים. היה בעיה בכרטיס או במנוע של המזגן ובגלל שזה מזגן ישן מאוד הם המליצו להחליף למזגן אחר כי לתקן זה לא משתלם.
היה בסדר גמור!
הוא היה בסדר גמור, עשה עבודה מצוינת ותיקתק אותה עוד באותו היום.
הוא היה מאוד יסודי, נחמד, אדיב וגם מאוד שקוף בפרטים, הוא בעל ידע!
בדיקת מזגן 2 כוח סוס מחברת פמילי ותיקון הכולל החלפת שני סנסורים.
הוא היה אחלה, הגיע שלוש פעמים לאתר את התקלה, בהתחלה לא אמר את המחיר מראש ובפעם השלישית אמר והמחיר היה יקר בעיניי.
אלעד בחור מהמם, כשהוא הגיע בסוף הכל עבד והוא לקח מחיר ממש נמוך בעיניי עבור הביקור.
מאיר הגיע מהר, היה אדיב ונחמד. הוא הוציא את המסנן, ניקה אותו ואחרי בדיקות אמר שלא היה מה לתקן. לסיום, הסביר שאם הנזילה ממשיכה כנראה שמדובר בסדק במזגן ועדיף להחליף. אני מתקשה להבין אם המידע הזה ניתן מתוך מקצועיות ומרגישה שהתשובה הזו לא לגמרי מספקת אותי.
הוא היה מצוין, אדיב, זריז, נתן אחלה שירות ומצא את התקלה.
בר היה מקסים, ממש אחלה. אני מרוצה מהזמינות, מהמקצועיות ומהאמינות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.