מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 10 חוות דעת רלוונטיות
היה נעים, אדיב, סבלני, מהיר ותקשורתי.
הוא היה מעולה!
הוא היה אצלנו כמה פעמים, הסביר לנו בדיוק מה הייתה הבעיה, עשה עבודה טובה במחיר שסגרנו מראש והיה מצוין בסך הכל.
תום היה בסדר גמור, הוא טען שהנזילה היא בעקבות בעיות באיטום ונתן לי דו"ח מפורט. אני בסך הכל מרוצה ממנו.
איתור נזילה בקומת קרקע בבניין דירות כולל שימוש במצלמה טרמית.
בעל המקצוע איתר נזילה בתקרה בקומת קרקע בבניין דירות השתמש במצלמה תרמית ונכנס עם מצלמה למרזב מדירת הגג בבניין. יוני היה מאוד מקצועי ואף חזר פעמיים, בביקור הראשון דיירי דירת הגג לא היו בבית. איתר נזילה שאנחנו מנסים לאתר כבר שלוש שנים והיו כבר שני אנשי מקצוע אחרים שלא הצליחו לאתר את הבעיה. היה נעים ומקצועי היה מעולה, זמין, מקצועי והכל עם חיוך.
איתור נזילה בקיר חיצוני בדירת קרקע מדירה בקומה חמישית בעזרת שימוש בבלון ובמצלמה תרמית.
הוא היה ממש בסדר גמור, עשה ממש בדיקה מקיפה ושלח לי תמונות.
הוא היה מאוד נחמד, סבלני ומקצועי.
אחלה שירות! מענה מהיר ושירותי. מקצועי ואמין, מומלץ!
היה מצוין. היינו איתו בקשר לגבי זמן ההגעה, הוא טיפה איחר אך זה היה בסדר. הוא ביצע עבודה יסודית מאד. הוא הראה לנו במד לחץ ומד לחות את המשמעות של הנזילה. מדובר בנזילה שבעלי מקצוע אחרים מטעם הביטוח לא הצליחו לאתר. הוא היה נעים הליכות מאד ונתן לנו טיפים להתנהלות מול הביטוח.
איתור נזילות באמצעות שימוש במצלמה תרמית בחלקים שונים בדירה שיש לה קיר חיצוני, בדירת קרקע בבניין משותף.
היה ממש מעולה! יקיר היה קשוב והסביר הכל תוך כדי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.