מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 24 חוות דעת רלוונטיות
אמליץ עם יד על הלב!
איתור נזילה בחדר כביסה באמצעות מצלמה תרמית ומכשיר אקוסטי.
השירות היה בסדר גמור, הוא הגיע בזמן והוא בעל מקצוע טוב מאוד.
איתור נזילה בחדר הכביסה שכלל שימוש במצלמה אופטית.
אלוף, הגיע ומצא את המקום הנכון. היה יסודי, איש נעים וישר.
בני ענה מהר, הגיע למחרת והיה מוכן להתגמש בשעה כדי שכל הדיירים יהיו בבית. בני תיאר את השירות שיעשה ועלות המחיר בהודעות קוליות. לאחר שבדק ביסודיות את התקלה בכל 3 הדירות בבניין, איתר את מקור הנזילה. הוא עבד במקצועיות רבה. הייתה קצת אי הבנה לגבי השירות והמחיר אבל היא נפתרה בשיחה, ממליץ לסכם הכל מראש כתוב. בני תודה!
איתור נזילה ממרצפות חדר הכביסה והאמבטיה בבניין משותף בעזרת מצלמה תרמית, סיב אופטי, גז ידידותי לסביבה, גלאי לחות וערכת גילוי אקוסטי.
יהודה היה מאוד אדיב, שירותי ומקצועי. הוא הסכים להגיע באותו יום, וביצע בדיקה יסודית - הוא בדק לחץ צנרת, בדיקת הצפה של מכונת הכביסה, ואמבטיה, לא ביצע ניקוז כיור כי אין חיבור צינור לקופסת הביקורת ואיננו נגיש. עם זאת, לתחושתי הצעת המחיר לתיקון היתה גבוהה בהשוואה למקרים דומים שתומחרו בפחות באופן משמעותי (ברמת החצי מחיר ומטה).
היה מעולה!
בראל היה מעולה. הסביר את הכל והיה סבלני. היה מאד אמין ומקצועי. חבל על הזמן, פשוט תענוג.
איתור נזילה ברצפה בחדר כביסה שכלל שימוש במצלמה תרמית.
הוא איתר את התקלה די במהירות ותיקן אותה. הוא הגיע בזמן והיה מאוד נחמד.
הוא היה מצוין. קודם כל הוא מאוד נחמד, הגיע מאוד מהר והיה מאוד מקצועי, פתר מהר את הבעיה.
סער היה מקצועי, מהיר וזמין באמת לכל שאלה. אין לי מילים!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.