מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 48 חוות דעת רלוונטיות
ניקיו עמוק ומילוי גז למזגנים של חברת אלקטרה בעלי 2.5 ו- 1.25 כוח סוס.
אין לי מילים! עברתי הרבה נוכלים ורמאים, ליאור הגיע בזמן, עשה את העבודה וניקה אחריו. פעם ראשונה שראיתי בעל מקצוע שבאמת אכפת לו, הוא התקשר לשאול אם הכל בסדר וגם המחיר היה ממש זול בעיניי.
הוא היה מעולה. הוא הגיע במועד שקבענו, הראה הבנה ומקצועיות. יחסי האנוש שלו טובים והוא טיפל בתקלה בזריזות ולשביעות רצוני.
הוא היה מעולה! בחור טוב, הגיע מיד ולקח מחיר הוגן לדעתי.
דודו היה אחלה. הוא היה מקצועי ובא בזמן. אני מרוצה ממנו. הוא היה מאד זמין.
איתור דליפה, מילוי גז ותיקון נזילה במזגנים בעלי 1 ו - 2.5 כוח סוס מתוצרת אלקטרה.
הוא בחור טוב, בחור מעולה, מקצועי, הכול בחיוך ולדעתי המחיר מעולה. הוא עשה תיקון יצירתי וביצע בדיקה בהמשך לוודא שהכול בסדר. הוא הטכנאי שלי.
הכל היה טוב מאד, הייתי מרוצה ממש!
תיקון מזגן עלי שכלל מילוי גז והחלפת חלק של חברת טדיראן.
הוא היה בסדר גמור ואני מרוצה מאד. המחיר היה סביר.
היחס שלו היה מצוין. חודש לאחר המילוי הראשון הייתה בריחה נוספת של גז. הוא הגיע שוב ומילא את הגז. המחיר שלו היה הוגן.
היה מדהים! היה זמין ומוכן להגיע ביום שישי בשעה 16:00 משום שמדובר באנשים מבוגרים. השירות הזה שווה המון.
המזגן שלי לא עבד ואני חשדתי שאין גז. אז אמרתי לו שזה מה שאני חושב, הוא ישר מילא גז. הוא לא בדק אם זו הבעיה או לא. הוא גם לא בדק אם יש דליפה או לא. הוא ישר מילא את הגז וכתב על הקבלה שאין אחריות. לא טרחתי לחזור אליו למרות שהבעיה לא נפתרה. ככל הנראה מדובר בבקר של המאייד. בשורה התחתונה- לא ממליץ.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.