מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 20 חוות דעת רלוונטיות
היה ממש אחלה! איש אדיב, נעים ומקצועי!
עוז היה אחלה.
תיקון שקעים, התקנת סוויצ'ר לדוד ומתן פתרון להפעלת מכונת כביסה ומייבש כביסה במקביל.
אביחי וגם העוזר שלו שחר היו מעולים ומקצועיים מאוד. שחר הקשיב לצרכים אליהם הייתי זקוק והתאים את העבודה בצורה הטובה ביותר. מלבד זה, שחר היה פשוט נחמד, אדיב וחייכן, בקיצור, אין ספק שמדובר באדם מקצועי עם יחסי אנוש מעולים!
היה בסדר גמור!
קיבלתי רושם של מקצועיות! אני מרוצה. הסוויצ׳ר שאיתו אנחנו מפעילים את הדוד הפסיק לפעול, כמו כן הייתה לנו מנורה שלא נדלקה יותר ושקע שבלט החוצה. בשיחת הטלפון חשבנו שהוא יפריז במחיר, אבל בפועל הוא הגיע בזמן, נתן שירות טוב ומהיר וגבה מחיר ביחס לזמן הביקור (שעה סה״כ) בדיוק כפי שציין, סביר בהחלט.
הייתי מאוד מרוצה!
דוד היה אחלה. אחרי שהוא יצא ראינו שוב שיש בעיה, הוא חזר מיידית, בדק, תיקן את מה שהיה צריך ועכשיו הכל עובד.
היה פנטסטי!
היה נהדר. הייתי מאוד מרוצה!
מרוצה מאוד בהכל! החשמלאי הכי טוב, אמין, הגון וחרוץ שיצא לי לפגוש. בלילה של גשם שהפסיק לעבוד הסוויצ׳ר (של הדוד מים), מתן הגיע פתר את הבעיה מהר ובמחיר הגון (לעומת אחרים שהציעו מחיר יקר ומראש אמרו שיחליפו כנראה את הסוויצ׳ר) תודה רבה. הלוואי וכל בעלי המקצוע היו כמוך.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.