מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
פריסת כבל הארקה חדש בתעלה מלוח חשמל בדירה לנקודת הארקה בחוץ, וחיבור ההארקה ללוח כולל חיבור של בקר דוד של חברת Switcher.
אביב היה נעים, ענייני, יסודי, ושירותי מאוד. עבד בצורה נקייה ומסודרת, והקפיד לשמור על אסתטיות בכל הפתרונות שהוא סיפק, קדיחה ותעלות חדשות לחוט הארקה. הסביר לגבי כל שלב שלקח במהלך העבודה, וגם הסביר את כל המדידות שביצע לאחר מכן כדי לוודא את התקינות של העבודות. תענוג אמיתי להתנהל מול נותן שירות שיודע לשלב מקצועיות עם אנושיות ברמה כזאת.
חיבור הארקה לארון חשמל ממחוץ לבניין כולל פריסת כבל חדש וחיבור לארון חשמל.
ממש הייתי מרוצה מהעבודה שלו, הוא היה שקט ולא הפריע לי. עשה עבודה מקצועית, במחיר טוב לפי דעתי והייתי מרוצה מכל הבחינות!
הוא היה מעולה, אדם מקצועי ושירותי.
העבודה של סאלח הייתה טובה ומקצועית אבל אני לא הייתי מרוצה מכך שהוא אמר לי מחיר אחד בהצעת המחיר הטלפונית ולאחר מכן שינה אותו, הוא לא היה שקוף ואמיתי איתי מההתחלה.
החלפת ארון חשמל, פריסת כבל הארקה ופריסת כבל הכנה לעמדת טעינה.
היה מדהים!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.