מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 997 חוות דעת רלוונטיות
הוא בדק את המזגן וגילה שהוא מקולקל. תכננו בשעה מסוימת וקצת לפני הוא שאל אם אפשר לבוא בשעה אחרת אבל חוץ מזה היה טוב.
מילוי גז למזגן 7.5 כוח סוס ובדיקת ואקום.
הגיע מהר, היה מקצועי, טיפל בבעיה ולקח מחיר הוגן בעיניי.
הוא בחור חבל על הזמן והוא מותק של בן אדם! בנוסף, אני הזמנתי אותו כי חשבתי שחסר גז במזגן, הוא בדק ואמר לי שהמזגן תקין ושצריך לנקות את המדחסים. הוא הסביר לי איך לנקות לבד את המזגן ואמר שאם לא אסתדר אקרא לו שוב, הוא חסך לי הרבה כסף והוא יצא גבר. עשיתי את מה שהוא אמר ועכשיו המזגן מקפיא, הודיתי לו מאוד ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליו!
הוא מאה!! הוא הגיע בעקבות תקלה של מזגן שלא עבד על חום וקור, היחיד שהיה אמין בצורה לא רגילה! הוא אמר שרק אלקטרה יכולים לטפל בזה ואפילו לא לקח תשלום כי ראה שמדובר באנשים מבוגרים. הטכנאי של אלקטרה שהגיע אח"כ לא רצה לתקן את המזגן ואמר שצריך להחליף. רק כששמע מה הבעיה ששרון מצא הוא עלה על הבעיה ותיקן. שרון היה יותר מקצועי מהטכנאים של אלקטרה! שירות כזה לא נתקלתי, כמו מלאך שהגיע משמיים!
חוויה מעולה. סידר את הבעיה בדקה. המזגן עובד, אז אני מבסוט.
היה מצויין! הוא נחמד ולקח מחיר בסדר גמור לדעתי, הכל היה באמת מושלם!
הוא היה בסדר גמור, מקסים ונחמד מאוד. הוא אמר שאי אפשר לתקן וצריך לקנות חדש, אז כשאני אקנה מזגן אני רוצה שהוא יבוא להתקין.
בדיקת מזגן עילי 1.5 כוח סוס מחברת אלקטרה.
הוא היה סבבה ומאוד אמין!
בדיקת מזגן מיני מרכזי ארבעה כוחות סוס, ניקוי מזגן רגיל אחד וחצי כוחות סוס.
הוא היה בסדר.
היה לא וואו. הוא בא, בדק, הבין שהבעיה בלוח חשמל ונתן יום למחרת תמחור גבוה לדעתי לתיקון. הוא היה מקצועי במובן הבדיקה וגילוי של הבעיה אבל בסוף תיקנתי עם מישהו אחר בחצי מחיר בדיוק ממה שאמר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.