מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 68 חוות דעת רלוונטיות
אילוף כלבה מסוג שיצו בת שנתיים עבור טיפול בהתנהגות, חרדות ופחד מאנשים מבוגרים כולל הגעה לבית הלקוחה.
קראנו לאביאל עבור הכלבה שלי, שבעבר נטשו אותה והרביצו לה. בעיניי הוא היה עשר.
אילוף בסיסי לכלבה מסוג שיצו טרייר בת תשעה חודשים בבית הלקוח שכלל 2 מפגשים.
היה מעולה! בחור מאוד נחמד.
הוא מקצועי מאוד, מסור לתהליכים, קשוב, מאוד זמין ונגיש, סבלני, מתעניין מדי פעם ויש תמורה בעד התשלום. הוא חמוד ממש ואני ממליצה עליו בחום!
הוא מהמם, כבר יש לנו שבוע הבא עוד מפגש איתו, התחברנו אליו מהתחלה, זה מפגש שני וראויים כבר שינוי קיצוני.
היה מצויין!
היא מקצועית, ממליץ עליה!
ייעוץ לאילוף כלב מגזע שיצו באופן חד פעמי בבית הלקוח.
הוא אחלה, עשינו מפגש אחד אבל הבנו שהכלב שלי פחות מתאים לאילוף בגלל הגיל שלו, אז לא ממש חוויתי אותו מבחינה מקצועית.
היה בסדר גמור! קבענו מפגש אחד בבית. התרשמתי שיש צורך באילוף בפנסיון ולא קבעתי מפגש נוסף.
הוא מדהים, סבלני, תמיד זמין והתוצאות טובות. המחיר קצת גבוה לדעתי אבל הוא מוצדק לגמרי ביחס לשירות. אני מרוצה.
הוא היה חמוד ממש, מקסים ואחלה! הכלבה הייתה מאוד קטנה אז היא קצת פחדה. הוא נתן טיפים ממש טובים והסביר איך לתת לה חטיפים ותשומת לב. הוא עמד זמנים והיה גמיש. בגלל שהכלבה לא יוצאת מהבית, ציפיתי שהמחיר יהיה פחות. היא לא מרגישה טוב ולכן הפסקנו את האילוף אבל הוא כן שלח לי הודעה ורצה שנמשיך. אני ממליצה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.