מציג חוות דעת 1 - 3 מתוך 3 חוות דעת רלוונטיות
פתיחת סתימה בצינור ראשי סתום בבניין שגרם להצפה באחת הדירות בבניין.
הוא היה תותח! נתן מחיר ממש הוגן בעיני ועשה אחלה עבודה בשעות מטורפות עד הלילה כי הייתה בעיה רצינית בבניין. היה מאוד קשה למצוא את הפתרון ולבסוף היה צריך לפתוח את הביוב של הבניין ולהיכנס פנימה. הוא נתן את המקסימום שיכל מבחינת שירות, נחמדות, תקשורת, יחס ומקצועיות. הוא פתר את הבעיה וכולם בבניין אמרו לי שבאמת נהנו עם אפס תלונות.
ניסיון פתיחת סתימה בכיור המטבח, וקידוח ברצפה עד לצינור הראשי, שם התגלה שהוא סתום בבטון.
דודי היה מקצועי מאוד. קלט מיד מה צריך לעשות, גילה שהצינור הראשי חסום בבטון ודיווח לי מיד, כולל צילומים של החסימה. זאת הייתה אחריות של פרוייקט תמ"א שהיה בבניין, והם יצטרכו לתקן את זה. אבל הוא היה היה מאה אחוז. מאוד זמין ונחמד, היה נעים לעבוד איתו והוא לקח מחיר הוגן, השקיע הרבה עבודה באיתור הבעיה ובהבנה של המצב, והסביר את הכל מאוד יפה. התייעצתי אתו גם בעניינים אחרים - כיור אמבטיה, ניאגרה וכו' ועל הכל הסביר ברצון.
פתיחת סתימה בצינור ראשי סתום בעקבות כך שלא היה חימום בברזים.
בחור נחמד מאוד. הייתי מרוצה מהעמידה בלוח הזמנים, מזה שהוא היה יצירתי ומהמחיר שלקח. הוא האינסטלטור החמישי שהגיע אליי והיחיד שהצליח.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.
