מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 38 חוות דעת רלוונטיות
היה סבבה לגמרי!
היה נהדר! ביצע הסרת קרח מהמאווררים במקפיא ויישור של המקרר ע״י הרגליות.
היה מצוין! אלעד אדם מאוד נחמד. אבחן 2 בעיות בגומי שאוטם את המקרר ובחבילות פיצוחים שגלשו מעבר לדופן המדף התחתון במקרר.
היה בסדר גמור, והשירות מצוין! הוא ישר עלה על התקלה וסידר אותה.
הוא היה מאוד מקצועי, הוגן במחיר לדעתי, הגיע בזמן ועשה עבודה נקיה. באמת אחלה! הוא הגיע פעמיים, בפעם הראשונה עשה תיקון זמני לדמפר שיהיה לימים הקרובים ואחר כך הגיע שוב להחליף את הדמפר לגמרי.
בדיקה של מקרר מקולקל, הערכת מצב, הצעת חלופות ותיקון זמני.
היה בסדר, הכל נעשה כמו שצריך! עשה תיקון זמני מצויין.
הגיע פעמיים לסדר, בפעם הראשונה אמר שזהו לא תיקון סופי, ניסה שוב לעזור אך היה בלתי אפשרי לתקן ואז כבר החלפנו את המקרר. אבל הוא מבחינתו נתן שירות מהרגע להרגע, אדיב, ישר ובפעם השנייה לא לקח כסף. היה בסדר אין לי משהו לא טוב להגיד!
בדיקת מקרר אלקטרה 2 דלתות ותיקון זמני עד להגעת החלק והחלפת גוף חימום הקפאה תקול.
שירות מדהים. שי הגיע לבדוק מה התקלה ותיקן אותה זמנית עד להגעת החלק. כל הזמן היה איתי בקשר ובדק אם המקרר עובד בנתיים כדי שהמוצרים לא יהרסו . כשהגיע החלק מיד הגיע והחליף אותו, חשוב להדגיש שהכל קרה באותו השבוע. מקצועי ואמין ברמה גבוהה מאוד . 10 מ10 אין מילים !
היה מעולה!
פשוט נהדר! יניב הגיע אלי 4 פעמים כדי לתקן את המקרר, לא ויתר עד שעבד (למרות שהדיאגנוזה ארוכת הטווח לא אופטימית). אחרי שהבין שהתיקון יהיה זמני הציע להחזיר חלק מהעלות. ממליץ בחום :-)
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.